Servicii Optimizare SEO

Atragi mai mulți clienți pe site

Ești gata să propulsezi afacerea ta online prin intermediul optimizării SEO?

Într-un peisaj digital în continuă creștere, obținerea vizibilității in motorul de căutare Google este esențială pentru succesul oricărui business online. Cu serviciile noastre SEO, nu doar că vei ajunge în primele rezultate de căutare, dar vei avea și o prezență online strategică, care transformă vizitatorii în clienți loiali.

Află care sunt cei mai importanți pași prin care vom crește vizibilitatea site-ului tău:

1. Analiză și research

1. Analiză și research

Procesul de research este primul și cel mai important pas la începutul colaborării. În această etapă identificăm cuvintele cheie, volumele de căutare, sezonalitatea și cei mai relevanți competitori.

2. Strategie SEO

2. Strategie SEO

Gândim strategiile SEO plecând de la obiectivele tale de business. Iți creăm un avantaj competitiv, identificând punctele forte ale concurentei. Proiectăm o arhitectură SEO prin care răspundem corect intențiilor de căutare realizate de către utilizatori.

3. Tehnic SEO

3. Tehnic SEO

Analizăm și optimizăm 100+ cei mai importanți factori de ranking ai motorului de căutare Google. Viteza de încărcare, indexabilitatea sau partea de link-uri interne sunt doar câteva dintre optimizările fără de care site-ul nu poate ajunge în prima pagină Google.

4. Setare tracking

4. Setare tracking

Verificăm și setăm toate aplicațiile de monitorizare, astfel încât să ne asigurăm că înregistrăm corect toate datele campaniei SEO (poziția cuvintelor, conversiile, apelurile, sau orice alt tip de interacțiune a utilizatorilor).

5. Redactare conținut

5. Redactare conținut

Din echipa SEO Genius fac parte content writeri pasionați, care vor transmite mesajul brand-ului tău într-un mod cât mai profesionist și prietenos. Conținutul decide de cele mai multe ori dacă utilizatorii devin clienți sau continuă căutarea.

6. Link building

6. Link building

Îmbunătățim autoritatea site-ului tău cu ajutorul unor strategii de link building naturale și personalizate. Colaborăm cu sute de publicații, atât trusturi de presă autoritare, cât și publicații nișate pe domeniul tău de activitate.

7. Monitorizare permanentă

7. Monitorizare permanentă

Vei fi informat permanent cu privire la evoluția campaniei SEO, atât prin update-uri recurente, cât și prin rapoarte lunare. Rapoartele sunt gândite astfel încât să poți vedea rapid progresul și trendul site-ului tău.

8. Reacție rapidă

8. Reacție rapidă

Algoritmul Google se îmbunătățatele permanent, iar competitorii sunt într-un progres constant. Din acest motiv, o campanie SEO de succes are in spate o echipa conectată la ultimele noutăți din industrie, capabilă să îmbunătățească strategia într-un timp record.

Rezultate reale. Cu asta vrem să te convingem

Cauți o agenție SEO de încredere? Noi, la SEO Genius, nu ne lăudăm cu premii sau logo-uri de clienți, ci cu rezultatele reale ale campaniilor noastre SEO în derulare. 

TOP 3 rezultate Google

Clienții noștri au ajuns în TOP 3 rezultate pe căutări importante

Mai mult trafic Organic

Toate campaniile SEO active sunt pe creștere

Mai multe cuvinte cheie care rankează

Clienții noștri apar în rezultatele Google pe un număr dublu de cuvinte cheie, în mai puțin de 6 luni

Autoritate mai bună

Site-urile cu care colaborăm au înregistrat o creștere a autorității, prin intermediul celor mai cunoscute publicații din România